Korisnička zona
Bilten novosti
Vaše ime
Vaš e-mail
Vaš e-mail

Početak rada nove stranice

18.05.2013
Poštovani posjetitelji,
zadovoljstvo nam je predstaviti početak rada naše nove web stranice. Naporno smo radili kako bi postigli željeni rezultat. Biti će sigurno još posla oko ispravaka sitnih detalja. Molimo vas da nam u tome pomognete i javljate nam ukoliko pronađete neku funkciju koja ne radi kako treba ili neke riječi i poruke koje eventualno nisu prevedene na jezik koji ste odabrali prilikom korištenja.
Sada radimo na dodavanju nekretnina i molimo vas za malo strpljenja. Na lokalnom terenu smo dobro upoznati sa ponudom nekretnina i ukoliko znate što tražite i žuri vam se to kupiti, javite nam se. Potruditi ćemo se u nekoliko dana dati vam nekoliko dobrih ponuda.
Dragi prodavatelji, kako možete sami vidjeti, trudimo se svojim prezentacijama biti iznad drugih i u početku ćemo zasigurno kreirati besplatno puno virtualnih šetnji. Želite da i vaša nekretnina bude tako prezentirana? Samo se odlučite na prvi korak, čiščenje i pospremanje. Zatim nas nazovite da dogovorimo termin i eto nas u kratkom roku do vas da sve poslikamo i postavimo na našu web stranicu. Željno vas iščekujemo!
Ako vam se sviđa naša agencija i uvjeti koje nudimo, ali ponuda nekretnina je još uvijek premala i ne nalazite što vas zanima, iskoristite funkciju koju smo napravili. Ne morate nam se odmah javljati ako niste još spremni kupiti. AKo samo istražujete ponudu i cijene, prvo se registrirajte a zatim unesite pretragu i spremite rezultate pretraživanja. Sistem će vas automatski obavještavati o svakoj novo dodanoj nekretnini, koja zadovoljava vaše kriterije pretrage.
Vjerujemo da će vas se sviđati. Ocjenjujte nekretnine kako bi ostali posjetioci mogli lakše pronaći najbolje ponude. Dok ste prijavljeni kao korisnik, samo kliknite na zvijezdicu koju ste spremni dati određenoj nekretnini.
Spremajte nekretnine u svoje omiljene klikom na srce koje se nalazi u oglasima. Uspoređujte nekretnine pomoću tablice za usporedbu, samo kliknite za oznaku tableta pored srca. Dalje ćete shvatiti sami.
Za detaljnije opise funkcija na stranici, pročitajte više u
Korisničkom priručniku.
Hrvatska Gospodarska Komora
Učitavanje ...
Županijska komora Pula
Učitavanje ...
Graditeljstvo
Učitavanje ...
Dizajn interijera
Učitavanje ...
Uređenje vrta
Učitavanje ...
Primjeri uređenja doma
Učitavanje ...
Događanja u Hrvatskoj
Učitavanje ...
Događanja u Istri
Učitavanje ...