Računovodstvo

Neovisno da li tek pokrećete posao ili pak već duže vrijeme plovite poduzetničkim vodama, vjerojatno znate da je kvalitetno vođenje poslovnih knjiga važan segment poduzeća ili obrta. Kroz šumu zakona, propisa i poreza nekako se morate probiti, a to ćete lakše napraviti ukoliko imate pravi knjigovodstveni servis koji će Vam kvalitetno voditi knjige, biti Vaš poslovni, financijski i porezni savjetnik, te biti uvijek na raspolaganju ako Vam zatreba savjet.
Kvalitetan knjigovođa ne može bitno utjecati na rast i razvoj tvrtke jer u tom pogledu najveći utjecaj ipak imaju odluke poduzetnika. No s druge strane, nestručno knjigovodstvo pouzdano može prouzročiti ogromnu štetu a u ekstremnim slučajevima može dovesti i do propasti tvrtke. Stoga, što čekate, obratite nam se s povjerenjem.
Naša ponuda uključuje kompletnu uslugu knjigovodstva, računovodstva, poreznog i poslovnog savjetovanja te komuniciranja i suradnje s nadležnim tijelima.
 
Kod nas možete ugovoriti i uslugu elektronskog poslovanja (e-porezna), te komunicirati s nama e-mailom a može se dogovoriti dodatno i fizička dostava dokumenata za knjiženje.
 
A vi se samo opustite i radite ono što volite !!!
 
Informativni cjenik osnovnih usluga, uz sklopljen ugovor, plaćanje virmanom: Cijena Naplata
obrt (nije u sustavu PDV-a) bez zaposlenih 500,00 kn mjesečno
obrt (nije u sustavu PDV-a) do 2 zaposlena 650,00 kn mjesečno
obrt (u sustavu PDV-a) bez zaposlenih 700,00 kn mjesečno
obrt (u sustavu PDV-a) do 2 zaposlena 900,00 kn mjesečno
obrt - obveznik poreza na dobit (dobitaš) 1.200,00 kn mjesečno
slobodno zanimanje (nije u sustavu PDV-a) bez zaposlenih 450,00 kn mjesečno
slobodno zanimanje (u sustavu PDV-a) bez zaposlenih 750,00 kn mjesečno
poduzeće (do 2 zaposlena – nije u sustavu PDV-a) 800,00 kn mjesečno
poduzeće (do 2 zaposlena – u sustavu PDV-a) 1.000,00 kn mjesečno
Kada je broj zaposlenih veći od navedenog, za svakog dodatnog djelatnika obračunavamo 80,00 kn mjesečno
Izrada kalkulacija i primki robe, vođenje maloprodaje i veleprodaje - dodatno na osnovnu cijenu na upit mjesečno
Dostava dokumenta za knjiženje – na području Grada Pule, po dostavi 20,00 kn po dostavi
Dostava dokumenata za knjiženje – na području lokalnih općina i gradova, po dostavi 50,00 kn po dostavi
Čuvanje i skladištenje dokumentacije koja prethodi prošlogodišnjoj, neovisno o količini 200,00 kn godišnje
Odlazak na teren po pozivu 100,00 kn na sat
Godišnja prijava poreza, za građane van sustava PDV-a 50,00 kn jednokratno
Zatvaranje godine za sva poduzeća, obrte i slobodna zanimanja:                                                       klijenti koji uredno plaćaju svoje račune, ovu uslugu dobivaju besplatno 1 mjesečna rata jednokratno
Navedene cijene izražene su bez PDV-a. Potrebno je dodati 25% poreza.    
     
 
Ove cijene vrijede uz pridržavanje ugovornih obveza, u suprotnom primijeniti će se odredbe o naplati propisane u Ugovoru. Izražene cijene su informativne a konačne cijene biti će određene u ugovoru, ako do njega dođe nakon obavljenog informativnog razgovora.
 
VAŽNO: obvezujemo se državnim službama pravovremeno predavati samo dokumentaciju koju nam predate do 10. u mjesecu za protekli mjesec. Ostalo će biti predano naknadno ili ćete sami odgovarati za posljedice u slučaju kašnjenja ili ne predavanja. Tko zna da se toga ne može pridržavati, neka nam se ne javlja. Želimo biti ažurni i na vrijeme odraditi poslove a to možemo samo uz vašu suradnju.
  
STRUČNA OSPOSOBLJENOST
Imamo kvalitetne, stručno osposobljene djelatnike i suvremena programska rješenja koja pružaju potpunu knjigovodstvenu i računovodstvenu uslugu. Ukoliko se odlučite za našu ponudu jamčimo Vam uslugu koja je u cijelosti usklađena sa zakonima i propisima Republike Hrvatske. Vaše ćemo poslove voditi prema detaljnim preporukama Porezne uprave i ostalih državnih službi i tako omogućiti vašoj tvrtki da se potpuno posveti svojoj temeljnoj djelatnosti.
Nemojte se gnjaviti po golemim plahtama naših zakona. Prepustite stvari u ruke profesionalcima i opustite se!

 
Birate knjigovodstvo prvi put?
Obrt ili poduzeće? Niste upoznati s razlikom a baš svi misle da znaju što je najpametnije za Vas. Upravo zato ne tražite savjete od prijatelja, već od profesionalca. Kvalificiranima nas čini dugogodišnje iskustvo, znanje i preciznost. Možemo Vas uputiti u sve prednosti, odgovornosti i rizike pokretanja vlastitog posla.
Imajte na umu da Vaš knjigovodstveni servis nije samo nužno zlo, već vrijedan financijski savjetnik i koristan saveznik Vaše poslovne strategije. Nakon što ste posao pokrenuli i svoje kreativne sposobnosti usmjerili što uspješnijem poslovanju, slijedi iduća faza našeg odnosa. Dostavljajte nam u dogovorenim rokovima knjigovodstvene isprave (račune, rješenja, ugovore) a mi ćemo ih na zakonom propisan način registrirati te na temelju njih izraditi sve potrebne financijske izvještaje i obračune.

 
Niste zadovoljni sadašnjim knjigovodstvom?
Ne dobivate željene informacije na vrijeme, a one koje i dobijete nisu Vam razumljive? Pogrešno i nepravovremeno obrađene isprave? Nadležne institucije Vam otežavaju redovno poslovanje zbog neprecizno obavljenog posla Vašeg računovodstva? Smatrate da usluga koju plaćate nije potpuna ili nije dovoljno kvalitetna? Iz iskustva možemo tvrditi da su zakonska pravila fiksna i nerastezljiva, ali odnos sa strankom mora biti fleksibilan. Naš posao nije samo evidentiranje poslovnih promjena. Stoga inzistiramo na dobrom komunikacijskom protokolu, jer je to jedini način da ostvarimo povoljna rješenja za obje strane.
 
Općenito
Važan dio naše ponude je svakako predaja svih mjesečnih, polugodišnjih i godišnjih izvještaja poreznim i drugim službama. Sastavni dio te ponude je i kontaktiranje sa poreznom upravom umjesto Vas. Budućim poduzetnicima i obrtnicima pomažemo u svim fazama započinjanja poslovanja. Upućujemo Vas na potrebne institucije, te savjetujemo kako bi početak poslovanja počeo što bezbolnije. Nastojimo vas maksimalno rasteretiti, kako bi Vi nesmetano obavljali Vaš dio posla. Naša je obveza baviti se administracijom i propisima, te Vam biti na usluzi, kako biste vi bili što uspješniji na svom poslovnom putu.