Naplaćujete li izradu Virtualnih šetnji?

Izrada Virtualnih šetnji zahtjevan je posao gdje je potrebno napredno znanje digitalne fotografije, posebne opreme, poznavanje rada sa softverskim programima za obradu slike te osnovno znanje programiranja.
U pravilu mi svoje virtualne šetnje ne naplaćujemo no za to postoji nekoliko uvjeta. Možete s nama sklopiti ekskluzivni ugovor o posredovanju za svoju kuću ili stan i tada je ova naša usluga potpuno besplatna.
Ukoliko ste već s drugim agencijama sklopili ugovor, to nije moguće. Kako su takvi slučajevi česti, osmislili smo drugi sistem.
Ukoliko nam želite ponuditi svoju nekretninu za prodaju, kontaktirajte nas. Nakon informativnog razgovora, kada utvrdimo činjenice reći ćemo vam jesmo li zainteresirani za suradnju.
Ukoliko procjenimo da nam je vaša nekretnina posebno interesantna za prodaju, uz vaše ćemo odobrenje izraditi virtualnu šetnju bez da to od nas posebno zatražite.
Ako ne smatramo to potrebnim ili nam nije od velike važnosti da to odmah učinimo, možete od nas posebno to zatražiti. Uz osnovni ugovor o posredovanju, sklopiti ćete s nama i jedan aneks ugovoru.
Njime se obvezujete platiti nam za izradu virtualne šetnje određeni iznos koji ugovorimo. Za detalje pogledajte cjenik objavljen na našoj stranici.
Ova usluga smatrat će se dodatno ugovoreni posao koji je naručitelj po važećim zakonima dužan platiti posredniku bez obzira ostvari li se prodaja ili ne. Ono što vam omogućujemo jest da ne morate platiti odmah. Naplata će se ostvariti tek kada prodate svoju nekretninu što će biti vidljivo u vlasničkom listu. U ovom slučaju, nije važno tko ostvari prodaju, to možete i sami ili neka druga agencija. Vaša obveza plaćanja ostaje.
Važno je napomenuti da će sve virtualne šetnje koje izradimo biti smještene samo na našoj web stranici, sa našim logom. Kada ugovor o posredovanju prestaje važiti, nestaje i virtualna šetnja sa naše stranice.
Svaki oglas ima funkcije za djeljenje putem društvenih mreža, emailova i ostalog a možete i ugraditi link na naš oglas negdje na drugim oglasnicima.
USKORO!!!    U izradi je oglasnik na kojem ćete moći sa svojim podacima oglašavati nekretnine koje iznajmljujete kao turistički smještaj. Saznajte to na vrijeme, pretplatite se na naše vijesti.
08.01.2013